В името на здравия вид и красотата!!!
 Като всяка държаща на себе си жена и аз отдавна зная,
че красотата и усещането за уелбийнг са взаимно свързани 
в отношението ни към нашето тяло . 
 Хипократовите думи ''Ние сме това,което ядем'' никак не са случайни в 
този пост, защото -тайната на добрия външен вид, приповдигнатия тонус,
хубавата фигура и всичко в комбинация с красива, гладка и здрава кожа са 
всичко онова, към което се стремим ежедневно.
От години се афишира как и храната изобилства от нездравословни, и вредни
съставки, как във всичко,което консумираме се употребяват и неразрешени вещества...Пораженията на 
всичко това е прогресивното увеличаване на млади жени и мъже, страдащи от нездрав вид,акне,проблемна кожа,обща чувствителност,нервност и склонност към алергии ...
Лично аз имам сериозно наблюдения за тези драстични промени ...
Неприятно е. Умишлено предизвикано и то само с цел бърза печалба за сметка на ...нас потребителите.
За това мисля ще е полезно да ви запозная с плюсовете от разумния и правилно съобразен режим, натуралните продукти с които можем да третираме себе си и,както ползата от ежедневната разходка . 
Движете се много.Доказано е, че чрез движение тялото се освобождава от стреса и напрежението...Освен това винаги може да срещнете някой познат :)
А иначе-Замислете се какво консумираме всеки ден -полуфабрикати и храни пълни с консерванти, оцветители и всякаква там химия .Как третираме тялото си - амонячни бои, силна козметика с безумни съставки,чиито ефект изчезва или се влошава  кожата ни при спиране на ползването им.Продукти за тяло,които не винаги оправдават очакванията ни въпреки рекламата въртяна поне милион пъти ...Защо казвам всичко това ?!
Ето защо-всеки има спомен или поне ясна представа за това, че няма нищо по-подходящо и полезно за организма от естествените и натурални продукти.Доказано и домашните маски работят :)
Този вариант приложен и в козметиката ни гарантира една свежа ,обгрижена,красива визия, без това да ни вреди дори за секунда.
Това ни предлагат и от Apivita, моята любима козметика-натурални био продукти с до 96% естествени и полезни за кожата съставки !!!В пет лесни стъпки те разкриват, кой е оптималния  избор,който ще ни гарантира добрия и здрав, тонизиран вид всеки ден!
1)Почистването -имайте предвид, че почистването на кожата вечер е абсолютно задължително,за да си гарантирате красива,чиста и здрава кожа и да я подготвите за ефективна почивка през нощта.
Apivita разработи специална Cleansing линия, с много висок процент натурални съставки,меки почистващи агенти и натурални масла,които почистват кожата,освежават я в дълбочина и я хидратират,давайки и свежест и мекота.
2)Специалната грижа за кожата идва с предложението им за ексфолианти и маски за лице ..Пилингът спомага за възобновяване на клетките в дълбочина, правейки кожата бляскава и мека.А маските подхранват кожата,възвръщат еластичността й и я правят сияйна
3)Интензивна грижа-с натурални серуми .Те предлага максимална ефективност и козметична грижа за кожата със своите до 98% натурални съставки .Благодарение на високата концентрация на веществата,те проникват в дълбочина и предлагат максимална ефективност и възобновяване на кожата във всичките й слоеве
4)Основна грижа за лицето .Ползвайки дневните, нощни кремове на Apivita  в съчетание с околоочните продукти ,вие гарантиране на своята кожа ефективно възстановяващо и защитаващо действие,като едновременно я предпазва от вредното влияние на околната среда 
5)Слънцезащита !!!Това е най-важното третиране на кожата,което има за цел да я предпазва от преждевременно слънце стареене.Можете да изберете най-подходящата слънцезащита за себе си измежду богатото разнообразие от продукти за защита на Apivita Suncare.
И запомнете всичко зависи от нас и нашия избор .Включително и добрия вид, който искаме.
Вашето тяло заслужава най-доброто !Повече за продуктите на Apivita открийте тук: www.inpharmacy.bg 
Препоръчвам и натуралните бои за коса -щадящи скалпа и косата.Придават лъскавина,блясък и еластичност на вашата коса!!! :)  
Пращам ви много усмивки от слънчева София...почти до Витоша.Не забравяйте да се обграждате с красота и да я създавате навсякъде!И да знаете, че подаръците към себе си са най-хубавото нещо -подарете си грижа! :))))Муаххх !!! :*

Коментари

Популярни публикации от този блог